Implant dentar intr-o zi

Implant dentar intr-o zi!

  • implant dentar intr-o ziImplant dentar intr-o zi! Plasarea unui implant dentar este un proces lung, (chirurgie dentara) dar în prezent are o schimbare revoluționară. Acum, un implant dentar se poate face în câteva ore. Nu trebuie să așteptați câteva luni și mai multe intervenții chirurgicale pentru a obține un implant dentar.
  • Aceleași implanturi sunt puțin diferite de implanturile dentare tradiționale. Implanturile dentare tradiționale au câteva etape critice și durează, în mod normal, între 6 și 18 luni pentru a completa, inclusiv recuperarea pacientului. Cu toate acestea, implanturile dentare în aceeași zi sunt mai ușoare decât cele tradiționale și un pacient isi revine repede.
  • Medicii nostri fac aceste implanturi doar cu anestezie locală și medicamente ușoare precum Ibuprofenul și pacientul nu are dureri mari și alte iritații. Implanturile tradiționale au astfel de probleme. Deci, zi cu zi, popularitatea acestui tip de implant dentar este în creștere.
Perioada de refacere pentru implanturi dentare

 

  • Implantul intr-o zi ajută o persoană să se întoarcă la o viață normală mai repede și este cea mai rapidă cale de a recâștiga aspectul complet după pierderea dinților originali. Deci beneficiile sale nu pot fi negate de nimeni.
  • Dacă persoana care a pierdut un dinte trece prin procedura tradițională de restaurare a dinților cu implanturi dentare, trebuie să aștepte câteva luni pentru a-și reveni la aspectul anterior. Cu toate acestea, în același timp implantul se poate obține în câteva ore și nu numai că ajută la redobândirea formei potrivite a feței, ci ajută la evitarea jenei în timpul unei petreceri sau întrunirilor sociale.
  • Atunci când o persoană își pierde dinții, se simte automat jenată si trebuie sa realizeze lucrari de estetica dentara. Prin urmare, pentru a evita această situație, implantul dentar în aceeași zi este cel mai eficient mod de a redeveni o persoana cu stima si incredere de sine.
  • Chiar dacă există mai multe beneficii ale aceluiași implant dentar, există și câteva riscuri.
  • Riscul major este eșecul implanturilor. Aceleași implanturi dentare durează mai puțin timp pentru a finaliza întregul proces. În ceea ce priveste implantul tradițional, după plasare, medicul așteaptă timp de 2 până la 7 luni, deoarece osul și șurubul se obișnuiesc perfect iar osul se poate dezvolta în jurul rădăcinii în mod corespunzător. Ea face o legătură puternică între os și rădăcină.
November 2017
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Doresti o programare sau ai o intrebare?
Nu ezita sa ne contactezi!